Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g altbackene Brötchen, in Stücken
-
100
g Bierkäse, in Stücken
or 100 g Gruyère Käse, in Stücken - 100 g Kartoffeln, mehligkochend, gegart, abgekühlt, in Stücken
- 100 g Saure Sahne
- 1 Ei
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Liebstöckel, getrocknet
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1472 kJ / 352 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 1.8 g
Alternative recipes
Serviettenknödel
1h 10min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Grießnockerl
30min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1h
Spinat-Käse-Spätzle
20 Min
Kässpatzen
1h 15min
Semmelknödel
50min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1 Std. 30 Min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2 godz. 35 min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 godz. 10 min