Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan brioche
- 150 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 30 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera alle fragole
- 300 g di fragole, pulite e a pezzi
- 80 g di zucchero
- ½ limone, il succo filtrato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di latte intero
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- zucchero di canna q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1421.5 kJ / 339.8 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Carbohydrates
- 53.9 g
- Fat
- 11.3 g
- Saturated Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 136.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Pandoro TM6
15h 15min
Torta di rose
2 Std.
Ripieno per torta di mele
45 Min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6 godz. 15 min
Colomba
9 Std.
Pizza caprese
9 Std.
Torta di rose
2 Std.
Torta frangipane alle mele
2 Std. 20 Min
Torta noci e cioccolato
1 Std. 30 Min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 Std.
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.