Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 guance di maiale (80-100 g ciascuna)
- 1 cucchiaio di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 33 g
- Saturated Fat
- 14 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 133 mg
In Collections
Alternative recipes
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Patate Sottovuoto
2h
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Spalla di maiale sottovuoto
12hod. 25min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Vitello tonnato sottovuoto
5h