Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 160 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 225.5 kJ / 53.9 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 3.2 g
- Fat
- 3.9 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 37.3 mg
Alternative recipes
Aperitivo al sedano (TM6)
10 Min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Christmas Tree Tartlets
40min
Biscotti con bucce di banane
1 Std. 30 Min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Crackers al pistacchio
30min
Fudge alle arachidi salate
2 Std. 30 Min
Crackers al formaggio
4h 30min
Grissini Rubatà
2 Std. 30 Min
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.