Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 780 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 500 g grüne Bohnen, gewaschen in Stücken (6 cm)
- 130 g pflanzliches Öl, z.B. Traubenkern oder Sonnenblumenöl
- 60 g Schalotten
- 100 g Rüebli
- 20 g Petersilie, flachblättrig
- 15 g Zitronensaft
- 10 g Senf
- 25 g Essig
- ¼ TL Zucker
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Radieschen, gewaschen, geviertelt
- 1 Dose Mais (150 g), abgetropft (140 g)
- 150 g Eisbergsalat
- Kresse
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1056 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodium
- 327 mg
In Collections
Alternative recipes
Kartoffelstock nature
55min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 dk
Linsensalat mit Randen und Feta
30 dk
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 dk
Eier-Tatar
35 dk
Rüeblisalat
15 min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 dk
Bohnensalat mit Speck
40 dk
Randensalat
10 dk