Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Böden
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 250 g Emmentaler Käse, in Stücken (2 cm)
- 2 Eier
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 350 g Cherry-Tomaten
- 15 g Tomatenpurée
- ½ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Scheiben (5 mm), grosse Scheiben halbiert
- Basilikum, frisch zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1793 kJ / 428 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 5.3 g
Alternative recipes
Lauch-Speck-Tarte
1h
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Kartoffelpizza
1h 10min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Tomaten-Omelette
45 min
Käsemuffins mit Gemüse und Haselnüssen
45 min
Gebackener Spinat mit Eiern
35 min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1h 10min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3h 30min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min