Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Peperoni, in Stücken
- 350 g Zucchetti, in Stücken
- 10 Eier
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 200 g Wasser
- 100 g pflanzliches Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 800 g Kartoffeln, festkochend, in dünnen Scheiben (ca. 3 mm)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 858 kJ / 205 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Zwiebel-Käsewähe
1 godz. 15 min
Älpler Magronen
45 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40min
Spinatwähe
55min
Gemüse-Chüechli
55min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Poulet mit Kartoffelstock
1 godz. 15 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1 godz. 20 min
Berner Rösti
40min
Älpler-Gratin
50min
Zwiebelwähe
1 godz. 15 min