Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 180 g Lauch, längs halbiert, in Stücken (4 cm)
- 15 g Butter
- 130 g Polenta-Maisgriess, grobgemahlen, (z. B. Bramata) (Kochzeit 40 Min.)
- ½ Knoblauchzehe, gepresst
- 500 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 40 g Speckwürfeli
- 100 g Marroni, tiefgekühlt, aufgetaut und halbiert
- 3 EL Wasser
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 568 kJ / 140 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Risotto Cinque P
30 Min
Randen-Suppe
45 Min
Kürbisrisotto
35min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Bündner-Spätzli
45 Min
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Spargelquiche
1h
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min
Süsskartoffelstock
1h
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 Min