Involtini di verza e maiale
TM6 TM5 TM31

Involtini di verza e maiale

4.3 (34 ratings)

Ingredients

  • 40 g di pane raffermo
  • 40 g di latte
  • 10 foglie di verza
  • 700 g di acqua
  • burro q.b.
  • 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 100 g di mortadella a pezzi
  • 350 g di carne trita di maiale
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Nutrition
per 1 porzione
Calories
1251.8 kJ / 299.2 kcal
Protein
28.1 g
Carbohydrates
5.9 g
Fat
18.5 g
Saturated Fat
10.3 g
Fibre
1 g
Sodium
494.6 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes