Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 1 EL Olivenöl
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 150 g Cashewkerne, ungeröstet
- 180 g Wasser und mehr heißes Wasser zum Einweichen
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 15 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 10 g Worcester-Sauce, vegan
- 2 TL Dijon-Senf
- 2 TL Limettensaft
- 400 g Römersalat
- 280 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 Avocados, reif, in Scheiben
- Baguette zum Servieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2036 kJ / 487 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 36 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 13.1 g
- Sodium
- 1063 mg
In Collections
Alternative recipes
Vegane Pilz-Gemüse-Bowl
1 godz. 20 min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35min
Veganer Dürüm
30min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40 min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1 Std. 25 Min
Vegane Asia-Bowl
30min
Vegane Süßkartoffel-Bowl
1h
Veganes "Thunfisch" Baguette
15 min
Veganes Zaziki mit Dampfgemüse
40 min
Vegane Lasagne
1h 50min
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1h