Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 70 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 25 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de beurre de tourage
- 50 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 10255 kJ / 2461 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 267 g
- Fat
- 167 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Choux à la crème
1h 5min
Petits pains au lait et sucre perlé
3u. 25min
Brioche feuilletée
5hod.
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Gros beignets à la compote de pommes
3 Std. 40 Min
Baguette tradition
15h 25 min
Baguette viennoise
2h 30min
Gâche vendéenne
12h 55min
Eclair caramel-noisette
2 Std.
Pains aux raisins
20h 15min