Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 70 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 25 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de beurre de tourage
- 50 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 10255 kJ / 2461 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 267 g
- Fat
- 167 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Pains aux raisins
20h 15 min
Brioche feuilletée
5 Std.
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Galette frangipane aux framboises
1h 30min
Bretzels allemands
2 Std. 15 Min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2h 30min
Brioche Nanterre
4sa 15 dk
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5 min
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min