Pains aux raisins

Pains aux raisins

4.9 7 ratings
Prep. 50 min
Total 20 h 15 min
6 portions

Ingredients

  • d'eau minérale
    50 g
  • de lait
    270 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    8 g
  • de farine T45, et un peu pour le plan de travail
    100 g
  • de farine T65
    100 g
  • de sel et 1 pincée
    4 g
  • de sucre en poudre
    60 g
  • d'œuf et 1 œuf battu pour la finition
    10 g
  • gousse de vanille fendue et grattée
    ½
  • de sucre vanillé
    1 sachet
  • jaunes d'œufs
    2
  • de fécule de maïs
    20 g
  • de rhum (optional)
    1 c. à café
  • de beurre de tourage
    130 g
  • de raisins secs sultanines
    75 g

Nutrition per 1 portion

Calories 387 kcal / 1620 kJ
Protein 8 g
Fat 22 g
Carbohydrates 50 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...