Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di funghi champignon freschi, a fettine
- 16 fette di pancetta tesa di maiale
- 4 foglie di verza, sbollentate e private della costa centrale
- 4 filetti di manzo (da 130-150 g l'uno, spessore 2 cm)
- 30 g di succo di limone
- 1600 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1665.3 kJ / 398 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Carbohydrates
- 2.9 g
- Fat
- 25.9 g
- Saturated Fat
- 3.4 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 464 mg
In Collections
Alternative recipes
Besciamella
15 Min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1h
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Marinata per pollo piccante
10 Min
Dampfnudeln con ciliegie
No ratings
Pasta con Chicken Tikka Masala
45 min
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1 Std. 40 Min
Sandwich arcobaleno
40 min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40 min
Gelato ai semi di sesamo nero
17 Std.
Wraps con verdure e crema alle erbe (TM6)
45 min
Bistecca Sottovuoto
1h 10min