Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de poireaux, en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 6 tranches de pancetta
- 4 œufs
- 300 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 873 kJ / 209 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25 min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 min
Gratin de blé aux légumes
25 min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 min
Tarte au magret fumé
45 min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30 min
Minimuffins de butternut au comté
30 min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min