Zwetschgenknödel

Zwetschgenknödel

4.1 58 ratings
Prep. 20 min
Total 1 h 10 min
4 Portionen

Ingredients

Zwetschgenknödel
  • Butter kalt, in Stücken
    60 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    10 g
  • Salz
    1 Prise
  • Weichweizengrieß
    60 g
  • Magerquark
    250 g
  • Ei
    1
  • Salz zum Kochen
  • Wasser zum Kochen
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    130 g
  • Zwetschgen entsteint
    8
Zuckerbrösel
  • Butter
    100 g
  • Zucker
    3 - 4 EL
  • Paniermehl selbst gemacht (siehe Tipp)
    100 g

Nutrition per 1 Portion

Calories 728 kcal / 3047 kJ
Protein 19 g
Fat 37 g
Carbohydrates 84 g
Fibre 5.7 g
Saturated Fat 22 g
Sodium 496 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...