Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émietté
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour le plan de travail
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de raisins sultanines foncés
- 3 c. à soupe d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1920 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Milanais
3 godz.
Croissants au jambon
35min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40 min
Miroirs
1h 40 min.
Cake Mississippi clair
1h 15min
Papet vaudois
55min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min