Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 spicchi
-
100
g di zucchero
or 100 g di zucchero grezzo di canna - 5 g di sale
- 100 g di aceto di mele
-
200
g di more fresche
or 200 g di more fresche
- Nutrition
- per 30 g
- Calories
- 285.6 kJ / 68.3 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Carbohydrates
- 12.5 g
- Fat
- 2 g
- Saturated Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 176.5 mg
Alternative recipes
Biscotti alle erbe aromatiche e Parmigiano Reggiano
2h
Sale aromatizzato ai funghi porcini
10 Min
Parfait cioccolato bianco e cookies
24u. 30min
Miscela di spezie Za'atar
10 Min
Tortini di quinoa con avocado e pomodorini confit
45 min
Frullato fresco mela, anguria e zenzero
10 Min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Cedrata
35 min
Grano saraceno con funghi
25 Min
Zucchero ai lamponi
No ratings
Confettura di pancetta
25 Min
Zucchero alle caramelline alla fragola
10 Min