Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 g di lievito di birra fresco
- 120 g di acqua
- 2 g di zucchero di canna
- 100 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 65 g di farina integrale
- 4 g di sale
Condimento
- 50 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di guanciale a dadini
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 50 g di guanciale
- pecorino in scaglie q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 6050 kJ / 1446 kcal
- Protein
- 71 g
- Carbohydrates
- 124 g
- Fat
- 77.4 g
- Saturated Fat
- 31.6 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodium
- 4218.2 mg
Alternative recipes
Calzone fritto
5h
Anolini
14 Std.
Pop corn di patate
1h 30min
Pangrattato all'aglio e erbe aromatiche
10 min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Baccalà con salsa samfaina
55min
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45min
Brownies cioccolato e caffè con caramello salato
1h 45min
Smoothie mirtilli e té matcha
10 min
Chifeletti
1h 30min
Gyoza neri
1h 30min
Sovracosce di pollo in salsa BBQ e pane al mais
No ratings