Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 g di lievito di birra fresco
- 120 g di acqua
- 2 g di zucchero di canna
- 100 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 65 g di farina integrale
- 4 g di sale
Condimento
- 50 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di guanciale a dadini
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 50 g di guanciale
- pecorino in scaglie q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 6050 kJ / 1446 kcal
- Protein
- 71 g
- Carbohydrates
- 124 g
- Fat
- 77.4 g
- Saturated Fat
- 31.6 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodium
- 4218.2 mg
Alternative recipes
Torta cioccolato e mandorle con ganache al cioccolato bianco
3 Std.
Torta ai frutti rossi
3 Std.
Tigelle senza glutine
3 Std.
Baguette salsiccia e cime di rapa
6 Std.
Polpettine di patate e tacchino
1 Std. 30 Min
Dressing alla salsa di soia
10min
Triplo dessert di frutta
10min
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Focaccia morbida
4 Std.
Yogurt allo skyr
12h
Pane dolce di San Nicola
Keine Bewertungen
Katsu sando
4h 40min