![Dicke Bohnen und Erbsen mit Honig-Birnen Dicke Bohnen und Erbsen mit Honig-Birnen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1BFBBC58-98B5-4C6A-AE3D-57794F23A690/Derivates/32476237-0394-4A85-B971-57660F143272.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 300 g Dicke Bohnen, frisch oder TK, aufgetaut
-
300
g Erbsen, frisch
or 300 g Erbsen, TK, aufgetaut - 30 g Honig
- 10 g Sonnenblumenöl
- 300 g Birnen (etwa 2 Stück), reif, fest, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 1 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zimt
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- 1 Prise Muskat
- 2 Prisen Paprika edelsüß
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 27.2 g
Alternative recipes
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40 min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1 Std. 40 Min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 min
Grünkohl-Omelette
35 min
Porreesalat
2h 15 min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1h 15 min
Möhrencurry mit Hackbällchen
45 min
Scharfer Weißkohltopf
1h
Buchweizen-Pfannkuchen mit Rhabarber
20 min