![Ciceri e tria Ciceri e tria](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e109a35b76d310ffcac9f4d21fd14dba/Derivates/5b9d945d3ac89f70d22162593c7008e1dc1ba033.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta fresca (Tria)
- 250 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 50 g di farina tipo 0
- 150 g di acqua
Ceci (Ciceri)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata a pezzi (2cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 400 g di ceci bianchi lessi
- 500 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
Terminare la preparazione
- 1000 g di olio per frittura
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Carbohydrates
- 50.2 g
- Fat
- 6.9 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 891.3 mg
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