![Biscuits aux herbes et au parmesan Biscuits aux herbes et au parmesan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/246b5ea1-69ca-4c69-a264-73381436e4cf/Derivates/d0b2498b-0642-4884-b31d-fdc05129f798.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux (env. 3 cm)
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 1 - 2 brins de persil frais, effeuillés
- 1 brin de sauge fraîche, effeuillé
- 1 brin d'origan frais, effeuillé
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre doux
- 20 g d'eau
- 1 - 2 pincées de carvi en poudre
- 2 - 3 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 211.9 kJ / 50.7 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 3.7 g
- Fat
- 3.4 g
- Saturated Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 40.3 mg
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