Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 360 g d'eau
- 400 g de miel de châtaignier
- 20 g d'épices à pain d'épices
- le zeste d'une orange non traitée
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 500 g de farine de blé
- 3 pincées de sel
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 80 g de cassonade
- 2 sachets de sucre vanillé
- 4 c. à café de levure chimique
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1211.9 kJ / 289.6 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 68.2 g
- Fat
- 0.6 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 375.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Truffes au rhum et à la cannelle
45 min
Gelée de pomme
4h
Clémentines rôties, glace à l'amande
3 Std. 45 Min
Carré au citron, miel et huile d'olive
2hod. 30min
Pain au romarin méditerranéen
1u. 55min
Bouchons en habits de fête
1 Std. 10 Min
Amandes grillées au miel et à la cannelle
20 min
Gâteau patate
2hod.
Stollen
3 Std. 45 Min
Kouign-amann
4h
Pain à la banane
1hod.
Pickles d'échalotes
15 min