Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 cipollotto a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di melanzane a cubetti (2 cm)
- 300 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 15 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di besciamella
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1082 kJ / 258.6 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Carbohydrates
- 17.6 g
- Fat
- 20 g
- Saturated Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 216.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Torta salata radicchio e salsiccia
1u. 15min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2 Std.
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Torta de gee
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Torta salata asparagi e ricotta
1 godz.
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico
50 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min