Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
- 100 g pomodorini, a metà
- 150 g di zucchine a tocchetti
- 8 foglie di basilico fresco
- 6 uova medie
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 327 kJ / 79 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 1.1 g
- Fat
- 5.5 g
- Saturated Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 0.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Burger di ceci e verdure
40 Min
Muffin ai broccoli (10-12 mesi)
30 Min
Insalata di pollo e avocado
30 Min
Rotolo ai piselli
50 min
Tortini pesca e fragola
1 Std.
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 Min
Plumcake allo yogurt (senza uova)
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Burger di ceci al rosmarino
20 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 Std. 30 Min
Japanese pancake
30 Min