Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
- 100 g pomodorini, a metà
- 150 g di zucchine a tocchetti
- 8 foglie di basilico fresco
- 6 uova medie
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 327 kJ / 79 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 1.1 g
- Fat
- 5.5 g
- Saturated Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 0.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Muffin ai broccoli (10-12 mesi)
30 min
Frittata di linguine
35min
Muffin ai mirtilli con crumble
1h
Omelette verdure e formaggio
30 min
Frittata di zucchine e ricotta
40 min
Crocchette di sgombro e patate
1 Std. 15 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Baby cupcakes
1h 30min
Palline cocco e lampone
3h
Frittatine di piselli con Feta
20 min
Bortellina
30 min
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20 min