![Risotto con petali di carote e caprino Risotto con petali di carote e caprino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bc4588a670c37ab4d9cc5a740a82634d/Derivates/762585cc3ac91ad46a6ac467b452039df6497771.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 20 g di dado per brodo vegetale
- 150 g di caprino fresco
- olio di semi di arachide q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2156.5 kJ / 515.5 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Carbohydrates
- 72.8 g
- Fat
- 20.3 g
- Saturated Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 272.1 mg
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