Pink Persia Poutine

Pink Persia Poutine

4.5 20 ratings
Prep. 45 min
Total 1 h 30 min
4 Portionen

Ingredients

Pinker Hummus
  • Knoblauchzehen
    2
  • Kichererbsen, aus der Dose abgetropft
    480 g
  • vegane Joghurt-Alternative
    30 g
  • Limettensaft
    10 g
  • Rote-Bete-Saft
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ¼ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    3 Prisen
  • Tahin
    20 g
Falafeln
  • Kichererbsen, getrocknet
    150 g
  • Petersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Koriander abgezupft
    4 Stängel
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Salz
    1 TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    1 TL
  • Rote-Bete-Saft
    250 g
    250 g Gemüsebrühe, flüssig
  • Süßkartoffel-Pommes, TK
    600 - 1000 g
  • Öl zum Frittieren
  • Mango-Chutney zum Garnieren
    100 g
  • Rucola zum Garnieren
    10 - 20 g

Nutrition per 1 Portion

Calories 852 kcal / 3563 kJ
Protein 23 g
Fat 28 g
Carbohydrates 159 g
Fibre 26.4 g
Saturated Fat 3 g
Sodium 1783 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...