Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 700 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di vongole fresche, pulite
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato (optional)
- fette di pane tostate, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 634.8 kJ / 151.8 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Carbohydrates
- 4.4 g
- Fat
- 10.1 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 364.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 Min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Gamberoni in guazzetto
40min
Bucatini con le canocchie
35 Min
Yogurt allo skyr
12h
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45min
Spaghetti alle vongole (Bimby Friend)
40min
Insalata di polpo e patate
2h
Fregola ai frutti di mare
40min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min