Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 90 g de chocolat noir, Caraïbe 66 % de chez VALRHONA, en morceaux
- 365 g d'eau
- 25 g de cacao en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 60 g de beurre demi-sel, en morceaux, et un peu pour la poêle
- 1 œuf
- 125 g de farine de blé
- 100 g de chocolat pâtissier, Dulcey 35% de chez VALRHONA, en morceaux
- 30 g de pralin
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2868.1 kJ / 685.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Carbohydrates
- 95.3 g
- Fat
- 31.5 g
- Saturated Fat
- 18.8 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 143.8 mg
Alternative recipes
Petits pains aux noix
4h 30min
Chocolats de Noël
1hod.
Langos au four avec yaourt à la grecque et fromage
30 min
Bretzel aux 3 fromages
1 godz. 5 min
Kouign-amann à l'ail et au parmesan
3h 15min
Lunettes à la confiture d’abricots
1h 40min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Pain cocotte
2hod. 20min
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Yaourt glacé aux fraises
7h
Paillassons de pommes de terre
35 min
Nems sucrés aux fruits
2 Std. 15 Min