Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl
- 500 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 285 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 700 g Wasser
- 80 - 100 g Erdnusscreme
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kurkuma
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 3 EL Sonnenblumenkerne
- 2 EL Kürbiskerne
- 100 g Sahne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1258 kJ / 301 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 18 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 4.7 g
- Sodium
- 363 mg
In Collections
Alternative recipes
Caesar-Nudelsalat
35 min
Radicchio-Salat mit Kiwi und Cranberrys
10 min
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50min
Süßkartoffel-Suppe mit Quitten
50min
Rosa Milchreis
50min
Kopfsalat-Suppe
30min
Rucola-Feta-Suppe
35 min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30min
Schnelle Fenchelquiche
40 min
Limetten-Maissuppe
40 min
Süßkartoffelstampf mit Thymian-Nuss-Butter
30min
Grünes Risotto
35 min