Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 funghi champignon freschi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 30 g di pangrattato
- 250 g di zucca cotta
- 1 tuorlo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 80.7 kJ / 19.3 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 1.5 g
- Fat
- 0.8 g
- Saturated Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 65 mg
In Collections
Alternative recipes
Pesto di melanzane
10 min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Polpette di zucca
1h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1h
Polpette alla rucola
40min
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Rösti di verdure con Affettatutto Bimby® (TM6)
50 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Gnocchi di broccoli
1h
Polpette di peperoni
1h