Funghi champignon ripieni di zucca
TM6 TM5

Funghi champignon ripieni di zucca

4.4 (16 ratings)

Ingredients

  • 25 funghi champignon freschi
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 30 g di pangrattato
  • 250 g di zucca cotta
  • 1 tuorlo
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Nutrition
per 1 pezzo
Calories
80.7 kJ / 19.3 kcal
Protein
1.5 g
Carbohydrates
1.5 g
Fat
0.8 g
Saturated Fat
0.4 g
Fibre
0.3 g
Sodium
65 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes