Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di pane bianco in cassetta
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di zenzero in polvere (optional)
- 500 g di filetti di sogliola ben asciutti, privati della pelle e delle lische
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- olio per frittura
- 1 uovo
- 80 g di pangrattato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1112 kJ / 265.8 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 26.7 g
- Fat
- 6.5 g
- Saturated Fat
- 2.6 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 477.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Burger di ceci e verdure
40min
Burger vegetali
40min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1 Std.
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1 Std.
Crocchette di pesce
1 Std.
Polpette di tonno e ricotta
20 Min
Mini burger di salmone
1 Std. 30 Min
Cotolette di spinaci
1 Std.
Fish burger
35min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min