Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di pane bianco in cassetta
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di zenzero in polvere (optional)
- 500 g di filetti di sogliola ben asciutti, privati della pelle e delle lische
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- olio per frittura
- 1 uovo
- 80 g di pangrattato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1112 kJ / 265.8 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 26.7 g
- Fat
- 6.5 g
- Saturated Fat
- 2.6 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 477.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Piadina (vegan)
45 Min
Burger di ceci e verdure
40 Min
Mondeghili
40 Min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Crocchette di pollo e patate
50min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Fish burger
35 Min
Burger vegetali
40 Min
Crocchette di pesce
1 Std.
Mezzelune ripiene
1h 30min
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 Min