Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
- 300 g di bieta verde a costa argentata
- 2 uova
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale (optional)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 400 - 500 g di olio per frittura
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3335.9 kJ / 797.3 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 79.2 g
- Saturated Fat
- 6.5 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 201.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Finocchi gratinati
30min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Lasagne di verza
2h 30min
Frittelle di carciofi
45min
Mix di spezie e buccia di mela
50min
Frittelle di agretti
2h
Zucchine ripiene di cotechino
1h 30min
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Rustici alla scarola
10h
Frittelle di fiori di zucca
2h 30min