Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Protein
- 41 g
- Carbohydrates
- 0.1 g
- Fat
- 19 g
- Saturated Fat
- 7.9 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 388.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40 Min
Bowl di riso, avocado e salmone
40 Min
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1 Std.
Vitello tonnato
2 Std. 45 Min
Spiedini di polpo e patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 godz. 30 min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2h 50min
Menù: Filetto di maiale ripieno ai funghi con contorno di patate e cavolo (Bimby Friend)
1 Std. 10 Min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4 Std. 25 Min
Mini bagel farciti
4h 30min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Burrito di carne
1 Std. 30 Min