![Casoncelli alla zucca (vegan) Casoncelli alla zucca (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/997607e3f43dd945c9c56b1e0ff1001b/Derivates/941679e8907963f23aa85b98accbfba2e9cb1de8.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta fresca
- 150 g di farina tipo 0
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
- 120 g di acqua
Ripieno
- 75 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzetti (2 cm)
- 100 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di formaggio vegano tritato
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro di soia
- 5 - 6 foglie di salvia fresca
- formaggio vegano tritato, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1648.3 kJ / 394 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Carbohydrates
- 46.8 g
- Fat
- 19.1 g
- Saturated Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 327.9 mg
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