![Anelli salati al Parmigiano Reggiano Anelli salati al Parmigiano Reggiano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6b56790cd49faa362c29776cce2b8f52/Derivates/b921b408becf67c2764f9e9756105c32b1be5f5a.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro morbido
- 20 g di panna acida (10% di grassi)
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 15 g di semi di sesamo, tostati
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 447 kJ / 106.8 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 7.1 g
- Fat
- 7.1 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 271.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Madeleine alla vaniglia da “La ricerca del tempo perduto”
1h
Bolo do caco
3h 30 min
Panini coniglietto al formaggio
45 min
Grissini Rubatà
2h 30 min
Crocchette ai peperoni e cipolle caramellate
9u. 30min
Pane al pomodoro
16sa
Piccoli Babka (senza lattosio)
4h
Panini arcobaleno
5h
Maionese cotta
15 Min
Palline di Parmigiano Reggiano
30 min