Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro morbido
- 20 g di panna acida (10% di grassi)
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 15 g di semi di sesamo, tostati
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 447 kJ / 106.8 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 7.1 g
- Fat
- 7.1 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 271.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2 Std. 30 Min
Crema ai pomodori arrostiti
1h 30min
Baguette con ciccioli
5 godz.
Cotolette di spinaci
1h
Zavata carsolina
5 godz.
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Schiacciata di zucchine con salsa allo yogurt
40 Min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1h
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Bussolai di Burano
2 Std.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Mini panini al vapore farciti (Bimby Friend)
1h 50 min