Lachs-Curry

Lachs-Curry

4.6 181 ratings
Prep. 20 min
Total 25 min
2 Portionen

Ingredients

  • Zwiebel
    30 g
  • Koriander, frisch abgezupft und etwas mehr zum Garnieren
    2 Stängel
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl und etwas mehr zum Braten
    10 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • brauner Zucker
    1 TL
  • Fischsauce
    12 g
  • rote Currypaste
    1 - 2 EL
  • Kokosmilch
    400 g
  • Brokkoliröschen
    200 g
  • Möhren in Stücken (3 cm)
    100 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut
    300 g
  • Limettensaft
    1 TL

Nutrition per 1 Portion

Calories 851 kcal / 3559 kJ
Protein 41 g
Fat 55 g
Carbohydrates 30 g
Fibre 3.7 g
Saturated Fat 33 g
Sodium 1339 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...