Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Butter, in Stücken
- 15 g Öl
- 150 g Schinkenspeckwürfel
- 150 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm) oder Spalten
- 250 g Milch
-
250
g Brötchen, altbacken, in Würfeln (1 cm)
or 250 g Brotwürfel, altbacken (1 cm) - 3 Eier
- 1 EL Petersilie, gehackt
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 800 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1964 kJ / 469 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 25 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 2004 mg
In Collections
Alternative recipes
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1h 25 min
Gebranntes Mandelspritzgebäck
1h
Spicy Nudelsalat
30 min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10min
Tiroler Speck-Muffins
40 min
Möhren-Joghurt-Salat
5min
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2h
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 Std.
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15 min
Appelflappen (niederländische Apfeltaschen)
55 min
Apfel-Tiramisu-Torte
9 Std. 30 Min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h