Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée express
- 200 g de beurre demi-sel, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé
- 90 g d'eau froide
La pâte de speculoos
- 20 g de sucre en poudre
- 25 g de cassonade
- 200 g de biscuits speculoos, émiettés
- 100 g de lait entier
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
La garniture aux pommes
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes, coupées en quartiers
- 1 œuf
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2739.9 kJ / 654.9 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Carbohydrates
- 61.3 g
- Fat
- 43.4 g
- Saturated Fat
- 26.1 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodium
- 275.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake aux speculoos
1 Std.
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Chocolats de Noël
1 Std.
Palets bretons à la coco
45 Min
Financiers au comté
30 Min
Etoiles amandes et caramel
1 Std. 15 Min
Croustillants à la noisette
45 Min
Galette des Rois aux pommes et noisettes
1hod. 40min
Pancakes de pommes de terre irlandais (boxty)
35 Min
Roland-Garros
12 Std.
Tarte amandine aux pommes et poires
50 Min
Crème dessert au gianduja
4h 15min