Babka aux myrtilles
TM6 TM5

Babka aux myrtilles

4.5 (2 ratings)

Ingredients

  • 130 g d'eau
  • 150 g de lait
  • 18 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 240 g de farine T65, et un peu pour le façonnage
  • 20 g de fécule de maïs
  • 130 g de sucre en poudre
  • 3 pincées de sel
  • 2 sachets de sucre vanillé
  • 4 jaunes d'œufs
  • 2 citrons jaunes non traités
  • 90 g de beurre, en morceaux
  • 340 g de myrtilles

Nutrition
per 1 part
Calories
1220.5 kJ / 291.7 kcal
Protein
6.3 g
Carbohydrates
48.6 g
Fat
8.4 g
Saturated Fat
4.7 g
Fibre
2.5 g
Sodium
48.7 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes