Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 85 g de gruyère, coupé en cubes
- 115 g de tomates, évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuille de basilic frais, prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- sel, au goût
- poivre noir moulu, au goût
- crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- Nutrition
- per 2 portions
- Calories
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 29 g
- Saturated Fat
- 17 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 986 mg
In Collections
Alternative recipes
Pâte de pistaches
20 Min
Starmix - B
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Shot détox carotte, orange, gingembre
10 Min
Pain au romarin méditerranéen
1 Std. 55 Min
Cocktail melon et concombre acidulés
10 Min
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1 Std. 30 Min
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min
Sorbet au melon
10 Min
Poulet rôti et ses légumes
1 Std. 10 Min
Purée mousseline
40 Min
Sorbet de fruits rouges
10 Min