Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 citrons verts non traités (dont 1 zesté et 4 pressés)
- 90 g de sucre de canne
- 350 g d'eau
- 5 brins de basilic frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 396.8 kJ / 93.8 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 13 mg
In Collections
Alternative recipes
Bouchées de betterave, chèvre et pesto de roquette
30min
Madeleines basilic-parmesan
30min
Ile flottante à la réglisse
35min
Houmous au yaourt à la grecque et herbes
10 Min
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2h 10min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35min
Soufflé à la vanille
45 Min
Crème onctueuse maïs, vanille, orange et popcorn
25 Min
Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo
35min
Tartare de daurade à la vanille
1h 10min
Sorbet de fruits rouges
10 Min
Sorbet à la framboise
15 Min