Risotto aux champignons
TM6 TM5 TM31

Risotto aux champignons

4.6 (113 ratings)

Ingredients

  • 60 g de parmesan, en morceaux
  • 100 g d'échalotes
  • 40 g de beurre, en morceaux
  • 25 g d'huile d'olive
  • 500 g de champignons frais, nettoyés et coupés
    or 500 g de champignons surgelés
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 100 g de vin blanc sec
  • 650 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de poule, émietté
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
1458.3 kJ / 348.6 kcal
Protein
10 g
Carbohydrates
46.1 g
Fat
12.7 g
Saturated Fat
5.8 g
Fibre
1.4 g
Sodium
201.7 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes