Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di pancetta a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 320 g di spaghetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2355 kJ / 563 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Carbohydrates
- 64.5 g
- Fat
- 23.5 g
- Saturated Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 841.9 mg
Alternative recipes
Manzo insaporito con asparagi
30 min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Risotto alla carbonara
2h
Pasta ai 2 condimenti: sugo al pomodoro e crema panna e pancetta (Bimby Friend)
30 min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 min
Insalata di pasta con tonno e mais
20 min
Risotto zafferano e speck
35 min
Pasta panna e salmone
30 min
Spaghetti alla checca
40 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Gramigna alla salsiccia
45 min
Risotto mele, speck e timo
40 min