Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 100 g di pasta sottile, secca, tipo fidelini
-
250
g di pomodori, a pezzi
or 250 g di polpa di pomodoro a pezzi - 50 g di concentrato di pomodoro
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo, di carne o vegetale
or 2 cubetti di dado per brodo, di carne o vegetale, (per 0,5 l ciascuno) - ½ - 1 cucchiaino di cumino in polvere + q.b. (optional)
- 800 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 568 kJ / 136 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta e piselli
35min
Sformato di pasta
50min
Spaghetti alla carbonara
35min
Spaghetti alla carbonara
35min
Minestrone
45min
Brodo di carne in pasta
45min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Bucatini all'amatriciana
45min
Sformato di pollo e pancetta
1h 10min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Fideuà di verdure
No ratings
Penne al tonno
35min