Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 - 2 gousse(s) d'ail
-
20
g d'huile d'olive
or 10 g d'huile végétale - 300 g de côtes de bettes ou autres légumes verts, coupés en lamelles (voir conseil)
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 151 kJ / 36 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 Min
Couscous de chou-fleur
10min
Salade de chou blanc (TM6)
15 min
Curry de courge
1h
Salade de crudités
10min
Asperges et sauce tartare au séré
50 Min
Poisson à l'ail et au citron
2 godz. 20 min
Viande de porc glacée accompagnée de nouilles de riz
1 Std. 20 Min
Aubergines vapeur et riz
1h
Légumes rissolés
20 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min