Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biga
- 90 g di acqua
-
3
g di lievito di birra fresco
or 1 g di lievito di birra disidratato - 180 g di farina tipo 00
Impasto
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di acqua
- 2 g di lievito di birra disidratato
- 6 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua, fredda
- farina di semola q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1263.7 kJ / 302.1 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Carbohydrates
- 63.2 g
- Fat
- 0.9 g
- Saturated Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 600.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Taralli alle cipolle
3h 30min
Pinsa farcita
3 Std.
Michetta (TM6)
6h 30min
Panini sfogliati
3h 30min
Impasto per pizza di segale
2 Std. 10 Min
Pane tartaruga
20 Std.
Brioches con il tuppo
3 Std.
Impasto base per pane
1 Std.
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pizzette rosse
4 Std.
Focaccia
6 Std.