Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biga
- 90 g di acqua
-
3
g di lievito di birra fresco
or 1 g di lievito di birra disidratato - 180 g di farina tipo 00
Impasto
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di acqua
- 2 g di lievito di birra disidratato
- 6 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua, fredda
- farina di semola q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1263.7 kJ / 302.1 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Carbohydrates
- 63.2 g
- Fat
- 0.9 g
- Saturated Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 600.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Pagnotta ai semi senza glutine
2 Std.
Panini al latte e burro
3h 30min
Treccine allo yogurt
6 Std. 30 Min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Calzone fritto
5 godz.
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Panini morbidi dolci
1h 30min
Impasto base per pane
1h
Panzerotti
5 godz.
Focaccia barese TM6
4h
Tagliatelle al ragù
1h 10 min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.