Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta biscotto
- 120 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 100 g di zucchero
- 4 uova (da 60 g)
Crema allo yogurt
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di yogurt greco bianco
- 100 g di latte condensato zuccherato
Terminare la preparazione
- frutta fresca mista (es. mirtilli, lamponi, ciliegie, kiwi, fragole, ecc.), a piacere
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 851.3 kJ / 203.5 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 19.7 g
- Fat
- 11.3 g
- Saturated Fat
- 4.9 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 155.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Cheesecake al tiramisù
6 godz. 30 min
Pesche dolci
2h
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Crostata di frutta arcobaleno
1h 40min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Torta pinguino
1 Std. 30 Min
Cioccolatini ripieni
4 Std.
Granatina
Keine Bewertungen
Bombette di Carnevale ripiene
1 Std.
Corona pasquale al sesamo
1 Std. 45 Min
Panini al latte e burro
3 Std. 30 Min