Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 30 g di zucchero
- 80 g di burro a tocchetti
- 150 g di farina tipo 00
- 3 uova
- olio per frittura q.b.
Crema
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
-
50
g di fecola di patate
or 50 g di frumina
Terminare la preparazione
-
zucchero, a piacere
or zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 477.4 kJ / 114.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 7.2 g
- Saturated Fat
- 2.4 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 44.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Pandoro TM6
15h 15min
Pan di Spagna panna e fragole
2 Std.
Bignè al tiramisù
4 Std.
Cheesecake al tiramisù
6h 30 min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Pesche dolci
2 Std.
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30min
Torta pinguino
1h 30 min
Torta estasi
45 min
Arancini di Carnevale
4 Std.
Panini ranocchio
3 Std. 30 Min
Purè di patate (TM6)
1h