Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di acqua, di cui 200 g tiepida
- 250 g di patate, sbucciate e a pezzi
- 400 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 100 g di farina tipo 1
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di miele
- 3 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di sale
- Nutrition
- per 800 g
- Calories
- 9030 kJ / 2158 kcal
- Protein
- 63.2 g
- Carbohydrates
- 433 g
- Fat
- 31.7 g
- Saturated Fat
- 3.9 g
- Fibre
- 31.9 g
- Sodium
- 3997.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Pane frattau
1 Std.
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10h 30min
Pane al pomodoro
16 godz.
Taralli alle cipolle
3 Std. 30 Min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Paninetti soffici allo yogurt
1 Std. 50 Min
Toast al burro matcha
Brak ocen
Risotto zafferano e panettone
40min
Pagnotta rustica
3h
Maionese cotta
15 Min
Gelato leggero alle albicocche
10 Min