Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di acqua, di cui 200 g tiepida
- 250 g di patate, sbucciate e a pezzi
- 400 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 100 g di farina tipo 1
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di miele
- 3 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di sale
- Nutrition
- per 800 g
- Calories
- 9030 kJ / 2158 kcal
- Protein
- 63.2 g
- Carbohydrates
- 433 g
- Fat
- 31.7 g
- Saturated Fat
- 3.9 g
- Fibre
- 31.9 g
- Sodium
- 3997.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Confettura di prugne e mele
1h
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Risotto radicchio e uva
40 min
Pizza caprese
9 Std.
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 min
Taralli alle cipolle
3h 30 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Impasto per pane veloce
45 min
Polpette di peperoni
1h
Cracker al farro
2h