![Gelato al parrozzo Gelato al parrozzo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/094d2ec81583cd0587e0e331c1c3b71e/Derivates/a443d9e4b75c0ee6908cddea085022746171bfd8.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di mandorle tostate non salate
- 80 g di zucchero
- 250 g di panna (30-40% di grassi)
- 250 g di latte intero
- 1 fialetta di aroma di mandorla
- 10 g di fruttosio
- 3 g di agar agar
Gelatina all’arancia
- 250 g di succo d'arancia filtrato
- 10 g di zucchero
- 2 g di agar agar
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente
- Nutrition
- per 500 g
- Calories
- 9707.8 kJ / 2320.2 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Carbohydrates
- 185.5 g
- Fat
- 165.9 g
- Saturated Fat
- 76.3 g
- Fibre
- 15.5 g
- Sodium
- 633.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Limonata alle fragole
1 Std. 15 Min
Baguette con ciccioli
5 Std.
Toast al burro matcha
No ratings
Soufflé cioccolato e arancia
45min
Grissini
No ratings
Lava cake al cioccolato con gelato al caffè
No ratings
Rotoli croccanti
9h 30min
Glassa al burro
10p
Corona pasquale al sesamo
1h 45min
Barrette di frozen yogurt e fragole
6 Std. 10 Min
Linguine allo scoglio
40p
Treccine allo yogurt
6h 30min